top of page

Flow Connector

De Share-Effect Flow Connector is een gecertificeerde connector die beschikbaar is in Microsoft PowerAutomate en Azure Logic Apps. Het helpt organisaties eenvoudig bedrijfsprocessen te automatiseren en informatie beter te organiseren/structureren binnen Microsoft 365. Met de Flow Connector kun je data uit andere applicaties (zoals onder andere een ERP-, CRM- en KCC-oplossing) synchroniseren naar de Microsoft 365 Term Store. Gesynchroniseerde data kan vervolgens toegepast worden als metadata binnen SharePoint en voor het genereren van documenten.   

De mogelijkheden

Kies een Termgroep en Termset en creëer of update een term. Maak daarbij gebruik van een statisch ID-veld afkomstig uit andere applicaties om slim om te gaan bij eventuele wijzigingen in de naam van een label. Maak ook gebruik van synoniemen om eenvoudig de juiste term te vinden en bij te werken.
 

Wist je dat je tot wel 1 miljoen termen kunt creëren?!

Termen beheren

Termen ophalen

Haal termen op uit de Termstore op basis van unieke sleutelwaarden, afkomstig uit (bijvoorbeeld) systemen van derden, en gebruik termen voor automatische labeling van bestanden of lijstitems in Microsoft 365. Ga eenvoudig aan de slag met het digitaliseren van bedrijfsprocessen in Microsoft 365. 

FlowConnector-TermOphalen.png

Binnenkort beschikbaar: Documentsjabloon uploaden

Upload een documentsjabloon voor het genereren van documenten.

FlowConnector-DocumentsjabloonUploaden.png

Binnenkort beschikbaar: Document genereren

Genereer documenten op basis van een eerder geüpload documentsjabloon. Selecteer de gewenste output (PDF of Docx) en zorg met PowerAutomate dat de unieke documenten op de juiste plaats terechtkomen en voorzien zijn van de juiste metadata.   

FlowConnector-DocumentGenereren.png

Aan de slag

Probeer 30 dagen gratis

Voeg de connector toe aan je Flow in PowerAutomate of Azure Logic App. Een proefperiode van 30 dagen gaat automatisch van start.

Start jouw Flow Connector abonnement

Ga aan de slag en start jouw Flow Connector abonnement. 

€ 15

per maand, per tenant

Binnenkort beschikbaar: Start met documentcreatie

Breid de mogelijkheden van de Flow Connector uit met de opties voor documentcreatie op basis van documentsjablonen

Informatie over tarieven volgt binnenkort

bottom of page