top of page

Over Share-Effect

ICT met passie en plezier

Wij zijn Share-Effect, een jonge frisse organisatie uit Breda met passie voor techniek. En dan met name alles wat te maken heeft met Microsoft365, het Microsoft PowerPlatform en Azure. Onze ruime ervaring in de wereld van IT komt ons dagelijks goed van pas.

 

Wij ondersteunen en adviseren met onze functionele en technische kennis en ervaring. Daarnaast houden wij van bouwen! Bouwen waarbij wij het solide Microsoftplatform gebruiken als fundament. Dat bouwen bevalt zo goed dat wij meerdere oplossingen ontwikkeld hebben die inmiddels met succes in de markt bewezen zijn en die een waardevolle aanvulling zijn op het Microsoftplatform.

Ons team
Peter_profielafbeelding.png

Peter Brock

Medeoprichter & functioneel Microsoft 365 specialist

  • LinkedIn
DSC_0741_20procent.jpg

Rens Braspenning

Oprichter, ontwikkelaar & technisch Microsoft 365 specialist

  • LinkedIn
Salto.png

Salto

Sfeermaker & doet zo af en toe een dutje op kantoor

  • LinkedIn

Samenwerkingspartners

Improve2day_transparant.png

Improve2day

Samen met Improve2day zijn wij aan de slag binnen de gemeentebranche en implementeren wij onze oplossingen: Optix, het intranet en onze KCC Kennisbank op basis van SharePoint Online. Inmiddels hebben wij samen met Improve2day meerdere succesvolle projecten uitgevoerd.

NXT IT Solutions

NXT-IT.png

Op gebied van ontwikkeling in de IT is het verstandig om krachten te bundelen. Samen met NXT IT Solutions werken wij daarom onder andere gezamenlijk aan de (door)ontwikkeling van Intraverse, de toevoeging van onmisbare componenten aan SharePoint Online.

Van Dinther

Van Dinther richt zich met haar specialisatie op gebied van ECM op de branche woningcorporaties. Onze oplossing Optix is via Van Dinther inmiddels bij meerdere woningcorporaties naar tevredenheid in gebruik onder de naam E-Content 365.

Sen ICT

logo271x64transparant.png

Share-Effect en Sen ICT ondersteunen gezamenlijk organisaties op gebied van digitale archivering binnen Microsoft365. Daarnaast heeft Sen ICT de oplossingen van Share-Effect opgenomen in haar portfolio.

Partners

Referenties

Referenties
bottom of page