top of page

Optix

Structureer informatie binnen Microsoft 365

Alle informatie centraal opslaan én eenvoudig terug vinden? Met Optix creëer je een gebruikersvriendelijke samenwerk- en archiefomgeving ineen. Optix is onze Enterprise oplossing op het gebied van informatiebeheer. Hiermee is het eenvoudig om structuur aan te brengen in alle opgeslagen informatie binnen Microsoft365. 

Optix maakt data eenvoudig beschikbaar door informatie uit vakapplicaties en expertsystemen (zoals een ERP, CRM, Projectbeheerapplicatie etc.) van een label te voorzien. Zo wordt heel eenvoudig alle informatie zoals documenten, afbeeldingen, mailings, e-mails, bijlages, notities, etc. gestructureerd en vindbaar. Op ieder gewenst moment vind je via de labels de gekoppelde informatie vanuit verschillende locaties helder en overzichtelijk terug op één tijdlijn.

Optix biedt nog meer gemak met uitgebreide functies op zaakdossiers. Naast het structureren van informatie brengt Optix ook structuur aan in processen door deze te digitaliseren en automatiseren.

 

Dankzij de integratie met Outlook wordt het voor eindgebruikers tevens kinderspel om ook e-mails te ordenen. Optix maakt het eenvoudig mogelijk om belangrijke correspondentie te labelen aan bijvoorbeeld een project, een relatie of aan een zaak.

 

Geïnteresseerd in wat Optix voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op voor een live demo.

Optix screenshot 2021-09-16 om 15.39.38.png
Label_icon.png

Structureer informatie met labels

Breng structuur aan met behulp van labels op informatie binnen Microsoft365, zoals documenten, afbeeldingen, mailings, e-mails en bijlagen en vergroot de terugvindbaarheid aanzienlijk.

Microsoft_365_icon.png

Samenwerk- en archiefomgeving ineen binnen Microsoft365

Of je nu samenwerkt of informatie duurzaam voor langere tijd opslaat, met Optix doe je dit allemaal binnen jouw Microsoft365-omgeving.

Tandwiel_icton.png

Structureer, digitaliseer en automatiseer bedrijfsprocessen

Structureer processen binnen Optix met behulp van zaakdossiers. Optix begeleidt medewerkers in de procesuitvoering en structureert de bijkomende documentstromen

De uitgebreide mogelijkheden van Optix

Documentcreatie.png

Documentcreatie

Beheer documentsjablonen en genereer eenvoudig enkelvoudige documenten en bulkmailings. Gecreëerde bestanden worden automatisch op de juiste gestructureerde locatie bewaard in het gewenste formaat (Word of PDF).

PowerPlatform.png

Uitgebreide integratie met Microsoft PowerPlatform

Maak gebruik van het Microsoft PowerPlatform om op slimme wijze documentacties en zaakprocessen verder te digitaliseren en automatiseren binnen Optix. 

Beveiliging_icon.png

Lift mee op Microsoft technieken op gebied van Security & Compliance

Haal het maximale uit het informatiebeheer met de mogelijkheden van Microsoft Purview. Classificeer informatie op basis van vertrouwelijkheid, pas retentie toe en autoriseer je informatie.

bottom of page