top of page

Share-Effect aan de slag met Azure OpenAI Service

Hoe tof is dit! Share-Effect is toegelaten tot de (momenteel nog) besloten Azure OpenAI Service. Daarmee kunnen wij nu in onze ontwikkelingen gebruikmaken van onder andere de bekende GPT-modellen van OpenAI via de Azure Service.


Direct al hebben wij een mooie toepassing gevonden waarin kunstmatige intelligentie goed van pas komt. Optix bood eindgebruikers al de mogelijkheid om documenten te genereren op basis van documentsjablonen. Voor veelgebruikte documenten is de inhoud dan opgenomen in het sjabloon. Maar wat als de de inhoud van jouw document afwijkt van de beschikbare standaard sjablonen? In dat geval kun je nu kiezen voor een documentsjabloon waarbij de inhoud volledig op basis van AI wordt gegenereerd.


Dit werkt als volgt: Vanuit Optix geef je in het kort de strekking van jouw document aan. Direct na het klikken op 'Document maken' stuurt Optix jouw formulering samen met sjabloonvelden zoals auteurkenmerken op de achtergrond door naar de Azure OpenAI Service. Die Service genereert jouw brief vervolgens volledig met behulp van AI. Het resultaat is een compleet document inclusief huisstijl, belangrijke briefkenmerken en een logische inhoud. En doordat Optix het sjabloon genereert als Word-bestand, kun je het document achteraf altijd nog naar wens aanpassen.


De functionaliteit is inmiddels uitgerold en in productie!


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page